Aquest dimarts, 11 d’octubre, hem compartit el corrent d’emprenedoria social amb la xarxa INICIA, a la trobada que ha tingut lloc a la Casa del Mar, a Barcelona.

INICIA és la Xarxa per a la creació d’empreses de la Generalitat de Catalunya. La conformen entitats locals distribuïdes per Catalunya. El seu personal tècnic assessora a l’emprenedor en el procés de desenvolupament de la idea de negoci, dona suport per fer el pla d’empresa i informa sobre els ajuts o subvencions disponibles. Ajuda a avaluar la viabilitat de la iniciativa emprenedora i a posar-la en marxa, oferint informació, orientació, assessorament, formació, facilitats de finançament i suport a la consolidació.

En aquesta trobada, hem compartit el perfil de la persona emprenedora social, que té inquietuds davant de nous reptes socials i que proposa solucions innovadores per resoldre’ls,  i les eines que el Programa de Suport a l’Emprenedoria Social ha desenvolupat específicament per aquest col·lectiu, i que es troben al web www.emprenedoriasocial.cat/recull

Advertisements