per Conxita Herms

Ja tenim, de nou, els carrers il·luminats (ara que es fa fosc tan d’hora). I molts aprofitem aquesta setmana, on els festius es confonen amb els feiners (per allò de les botigues obertes) i els feiners amb festius (el telèfon para de sonar, el promig de mails diaris baixa estrepitosament), per pensar en les compres de Nadal.

Ara és quan arriba allò de, “és que no sé què regalar…”, per això volem donar-vos alguna idea. Ja sabeu que molts emprenedors/es socials elaboren productes especialment adequats per aquestes dates.

Ja sabeu allò que “per Nadal, qui res no estrena, res no val”. Regalar (o regalar-se) una peça de roba, sempre s’agraeix. Peces de roba de qualitat, de marques de prestigi, les podeu trobar a Moltacte.

Moltacte

Les botigues Moltacte són outlets on ven roba de dona i de nen de marques de prestigi, de la temporada anterior, a preus molt rebaixats. Entre les marques per a dona, hi ha Diktons, Anna Mora, Mescalino, Escorpion, Naulover. I per als nanos, Moltacte baby&kids, ofereix ara una promoció fantàstica: sobre el preu outlet (que ja és el 50% del preu original), fan el 30% si compres tres peces, el 40% per quatre i el 50% per cinc o més peces. Una bona manera d’equipar a tota la família.

Però sobretot, Moltacte és un projecte social preciós, en aquest vídeo us l’expliquen els seus creadors: Miquel Isanta, Ana Artazcoz i Jaume Plana.

Moltacte té dues botigues a Manresa i una a Sant Boi de Llobregat. Té previst obrir, el 2012 la seva quarta botiga a Vic. El detall de la seva oferta i les adreces de les botigues, al seu web.

Jo hi vaig anar la setmana passada i em vaig quedar una brusa de Jocadi (moníssima) i un jersei de Mescalino, que tot i que estava al 50% del preu original, tenien una promoció amb un 20% i un 30% més barato. Un “xollo”, vaja.

 

Advertisements