Si el que voleu és fer un regal d’aquells de “per tota la vida”, penseu en les peces de Teixidors. Pels qui no coneixeu el projecte social, mireu aquest vídeo, val la pena:

Com diu l’Antònia Bové, el producte no deixa indiferent. El tacte, l’estètica, la noblesa dels materials… no és estrany que triomfi arreu del mon. Aquest producte, que elabora a Terrassa un equip d’artesans, enamora als consumidors més trendy de la cinquena avinguda de Nova York.

L’ofici de “teixidor” no és gens fàcil. Els telers manuals, els que utilitzaven els nostres rebesavis el segle XIX, requereixen una atenció a cada moviment, un gest precís. Aquesta atenció és molt terapèutica, així ho demostra cada dia l’equip que dirigeix Juan Ruiz des de fa gairebé 30 anys.

Peces que inspiren un estil de vida comfortable i harmoniós

Podeu conèixer el producte a la botiga-show room Matèria, a Barcelona i Sant Cugat.
I també, podeu trobar, a preus més ajustats l’oferta outlet, per dos canals, presencial i per internet:

La botiga&outlet és a Terrassa, al carrer Raval de Montserrat, 13 (Telèfon: 937.800.800). L’horari comercial és de dilluns a dissabte de 10:00 a 14:00 i de 16:30 a 20:30. Del 5 al 24 de desembre estarà obert diumenges i festius. Les persones de contacte són en Xavi i la Tony (Antonia). I amb la tarja fidelitat hi ha un descompte adicional del 6%
I ara tenim la possibilitat de fer la compra OnLine, accedint-hi amb la contrasenya AMICS.

Advertisements