"Vinyes trabades", de l'Olivera

Els nostres seguidors ens donen més idees per regalar, i ens recorden que entre el més típic dels regals nadalencs, està el menjar i el beure.

Els amics de Tàndem Social proposen l’oli i vi de la Cooperativa l’Olivera, de Vallbona de les Monges. Els vins de Cooperativa l’Olivera han rebut diversos premis internacionals. Un dels vins més és el producte de la col·laboració de l’Olivera amb Slow Food. Es tracta d’un projecte que recupera vinyes velles, que havien sobreviscut a la fil·loxera; el resultat és “Vinyes Trobades”. Podeu saber més del producte i del projecte social de l’Olivera aquí.

Aquest vi  el podeu trobar a Factor Artesà, un espai que ens recomana Josep Isern (un dels nostres més fidels seguidors a Facebook). Factor Artesà aposta pels productes de petits productors artesans de proximitat, arrelats al territori. Està a Barcelona, al carrer Saragossa, 64; també us serveixen a casa fent la comanda a la botiga on-line.

Ben original pot ser regalar una cistella de fruita i verdura ecològica de la Tavella, com ens proposa també Tàndem Social. La Tavella ha preparat, per aquestes festes, una oferta atractiva, que podeu veure aquí. I si no coneixeu el  projecte social que hi ha al darrera, mireu aquest vídeo.

Des de Tàndem Social ens parlen també de les galetes El Rosal, que elabora a Tàrrega l’Associació Alba. L’Associació Alba, que ocupa a persones amb discapacitat intel·lectual o amb malaltia mental, recupera les receptes tradicionals de la família Serra. Ofereix  vanos, cubanos, neules, tulipes, arrugats,…Galetes fetes a mà, una a una, amb ingredients naturals, de qualitat i sense additius. Per llepar-se’n els dits!

Advertisements