Fundació Futur ens ha fet arribar la seva proposta gastronòmica per les Festes de Nadal.

Han preparat un menú de festa, per als dies de Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any i Reis. Podeu escollir:

Primers

Sopa de Galets amb Mandonguilles

Pa de Fetge de L’Empordà amb Torradetes

Canelons Gratinats amb Pinyons

Segons

Picantó amb Escamarlans

Rodó de Vedella amb Bolets

Bacallà amb Allioli de Peres

Postres

Torrons Artesans de Comerç Just

El preu és de 17:00 €

Podeu reservar-ho abans del dia 20 de desembre a catering@futur.cat o bé trucant al 93 302 19 27

Podreu recollir-ho els dies 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener a tres punts diferents de la Ciutat de Barcelona:

  • Restaurant Social, Cafè Just, del Carrer Sotstinent Navarro, 18 (de 8:00 a 11:00)
  • Hotel Sagrada Família del carrer Còrsega, 541(d’ 11:00 a 14:00)
  • Seu de Futur del Passatge de la Via Trajana B, 13; al districte de Sant Martí (de 8:00 a 11:00)

Fundació Futur fa vint-i-cinc anys que treballa en la inserció de persones en risc d’exclusió.