El Departament d’Empresa i Ocupació ha signat amb vint-i-tres entitats un acord perquè aquestes participin com a sòcies en el programa “Enfortint l’Emprenedoria Social: actors, productes i serveis”. L’acord signat amb universitats, escoles de negoci, entitats vinculades a l’economia social, entitats financeres, institucions públiques i privades i amb altres programes d’emprenedoria social, té per objectiu promoure l’emprenedoria social a Catalunya.

Les entitats associades comparteixen amb el Programa la voluntat de reforçar la viabilitat de les iniciatives d’emprenedoria social i d’enfortir l’ecosistema.

Les entitats o institucions associades són: Acció Solidària Contra l’Atur, Alumni UB, Barcelona Activa, BBVA, CECOT, Cooperativa SUARA, Departament de Territori i Sostenibilitat, Departament d’Economia i Coneixement, Diputació de Barcelona, EADA, Esade, Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Fundació Pimec, Fundació Prevent, GlobaLleida, Grup Clade, IESE, IesMed, Obra Social la Caixa, Obra Social Catalunya Caixa, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Obertat de Catalunya.

Advertisements