S’ha celebrat la segona reunió del Comité Assessor del Programa d’Emprenedoria Social 2012. El Comité Assessor està format per representants de les vint-i-dues entitats i institucions sòcies del Programa, que comparteixen la voluntat de reforçar la viabilitat de les iniciatives d’emprenedoria social i d’enfortir l’ecosistema.

El Comité Assessor el componen el Director General d’Economia Social i Cooperativa i representants d’Acció Solidària Contra l’Atur, Alumni UB, Barcelona Activa, BBVA, CECOT, Cooperativa SUARA, Departament de Territori i Sostenibilitat, Departament d’Economia i Coneixement, Diputació de Barcelona, EADA, Esade, Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Fundació Pimec, Fundació Prevent, GlobaLleida, Grup Clade, IESE, IesMed, Obra Social la Caixa, Obra Social Catalunya Caixa, Universitat Autònoma de Barcelona  i Universitat Oberta de Catalunya.
S’ha compartit els projectes que participen al Programa 2012. Vint-i-set projectes que treballen en àmbits tan diversos com la producció i comercialització de productes de i per l’agricultura ecològica, disseny i producció de productes singulars o per col·lectius específics, serveis vinculats a la salut de les persones, activitats culturals, gestió d’espais naturals i de muntanya, mobilitat sostenible, finançament o serveis en general.
Els tallers per reforçar amb viabilitat estratègica les empreses socials, comencen el proper dilluns 2-juliol, amb el taller d’Orientació Estratègica, impartit per Josep Maria Corbinos.
Advertisements