Ens trobem a un moment en el que un nou corrent emprenedor emergeix amb força: l’Emprenedoria Social. Apareix com a resposta a la situació actual en la qual estan sorgint  importants reptes i necessitats socials, alguns nous i altres no tan nous, encara que de major envergadura, com a conseqüència dels canvis socials i de la crisi de l’estat del benestar.

L’emprenedoria social és un corrent integrat per persones que tenen inquietuds davant dels nous reptes socials i que utilitzen estratègies empresarials que concilien l’enfocament econòmic amb els reptes socials i mediambientals que aborden.

Les persones emprenedores socials requereixen, com qualsevol iniciativa emprenedora, recursos financers per a iniciar la seva activitat o pera fer-la créixer. Responent a aquesta necessitat, i donada la escassa oferta de productes específics pel finançament de l’emprenedoria social, organitzem aquesta Jornada, per conèixer experiències concretes de finançament d’emprenedors socials, escoltant directament els seus protagonistes.

Aquesta II Jornada pel Finançament de l’Emprenedoria Social s’emmarca entre les activitats del Programa @EmprenSocial, que promou la Generalitat de Catalunya amb el suport del Fons Social Europeu i amb la col·laboració de vint-i-tres entitats i institucions que fomenten aquest nou corrent emprenedor.

Descarrega’t el programa de l’acte en PDF.

Lloc: Casa Asia, Avinguda Diagonal, 373 08008 Barcelona
Horari: 8 d’octubre de 2012. De 9:30 a 14:00 h

Incriu-te aqui.

Advertisements