Cartell

“Gairebé tots els problemes han
estat resolts per algú, en algun lloc.
El gran desafiament del segle XXI
és esbrinar el que funciona i
portar-ho a escala”.
Bill Clinton

                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Amb demandes socials en fort augment i minvant els recursos per finançar-les, avui és necessari fer més amb menys. I això significa que cal innovar. Hem de trobar maneres més eficients i eficaces per respondre als grans problemes socials.
A Catalunya, algunes institucions, entitats i emprenedors socials destaquen per haver aconseguit implantar innovacions socials que han estat referents internacionals. I molts, avui en dia, intenten trobar noves maneres de respondre eficaçment als reptes als que la societat catalana s’enfronta. Però el procés d’innovació social requereix temps i recursos. I això, en un context de gran incertesa i de decreixement, es fa extremadament difícil.
Per això, el Programa @EmprenSocial, que promou la Generalitat de Catalunya amb el suport del Fons Social Europeu i amb la col·laboració de vint-i-tres entitats i institucions, ha encarregat un estudi a l’UpSocial per buscar innovacions socials que hagin tingut èxit en altres països i que es pugui replicar a Catalunya. Aquestes innovacions d’èxit es poden adaptar i replicar al nostre país, i així accelerar els processos d’innovació tot augmentant-ne les probabilitats d’èxit.

Innovacions socials exitoses i replicables a Catalunya 2012
El proper 12 de desembre de 2012 celebrem a Barcelona una Jornada on es presentaran vint innovacions socials de gran impacte social, i amb el potencial de ser adaptades i replicades a Catalunya. L’objectiu és impulsar a emprenedors i emprenedores del país a adaptar-les, replicar-les o simplement inspirar-se en elles. Descarregueu-vos el programa de l’acte: 121212_Programa Acte presentació 20 innovacions socials.

L’acte es celebrarà a Casa Asia (Avinguda Diagonal, 373. 08008 Barcelona). Inscriu-te aqui.

Horari:
12 de desembre de 2012.
De 10h a 13h

Advertisements