Momentum Project, projecte impulsat per BBVA i ESADE amb la col·laboració de la fundació PwC, comença la seva tercera edició. Les candidatures dels emprenedors socials que estiguin interessats a participar, ja poden presentar-se a aquesta nova edició fins al 15 de febrer a través la web del programa.

ESADE i BBVA formen part del Comitè Assessor del Programa @EmprenSocial, i comparteixen l’objectiu d’enfortir l’ecosistema d’emprenenedoria social a Catalunya.

momentum_project
Les empreses que vulguin optar hauran de tenir una experiència mínima de 2 o 3 anys i provar que compten amb un model de negoci viable i sostenible dirigit a generar un impacte positiu en la solució d’un determinat problema social i/o ambiental. A més, han de ser capaços d’escalar aquest impacte per beneficiar al major nombre de persones possible.


El procés de selecció de Momentum Project 2013 constarà de tres fases. En una primera etapa, es rebran les candidatures a través del formulari online que estarà allotjat en la Web fins al 15 de febrer, i es pre-seleccionaran els candidats que passaran a la següent fase. Posteriorment, se sol·licitarà més informació a aquests emprenedors, que començaran un procés d’aprenentatge online en matèria d’emprenedoria social, guiats per un estudiant del MBA d’ESADE. Els exercicis realitzats serviran a l’equip de Momentum Project per dur a terme el segon filtre del procés de selecció.
Finalment, el Comitè Científic de Momentum Project, format per experts del sector social, empresarial, acadèmic i financer, es reunirà a la fi d’abril i seleccionarà les deu empreses socials que participaran al programa. A partir de juny de 2013, començaran les etapes de formació i d’acompanyament estratègic per a l’elaboració del pla de creixement.

by Momentum Project

Advertisements