En el marc de la renovada edició del Programa @EmprenSocial s’ha obert un període d’inscripció fins el 18 de febrer del 2013 als cinc tallers del projecte “EmprenSocial: Viabilitat i Visibilitat de l’Emprenedoria Social a Catalunya” que tenen com objectiu contribuir a posicionar amb viabilitat estratègica projectes d’emprenedoria social en els següents àmbits:

Orientació estratègica: Facilitar eines per definir adequadament la cadena de valor i la cadena de sentit del projecte emprenedor, analitzant els seus objectius econòmics i socials, identificant el públic objectiu i definint la seva estratègia de diferenciació.

Negocis conjunts i aliances: Identificar la complementarietat de productes i serveis, potenciar aliances territorials  i sectorials, desenvolupar canals de compra o distribució conjunta i millorar el posicionament comercial.

Vendes i comercialització: Identificar tècniques de venda per aplicar-les adequadament millorant la gestió comercial.

Habilitats comunicatives: Adquirir competències clau en l’àmbit de la comunicació, amb clients i proveïdors, mitjans de comunicació i societat en general.

Finançament: Identificar fonts de finançament i conèixer les eines necessàries per presentar projectes davant de possibles finançadors o inversors.

Cada taller es compon de dues jornades presencials complertes i activitats complementàries d’assistència tècnica individualitzada.

Us convidem a inscriure-us, ho podeu fer aquí

Advertisements