CoBoi, el laboratori cívic d’emprenedoria social és un espai de treball col·lectiu que permet combinar talent, formació, mentoring i altres mecanismes d’ajuda encaminada a generar iniciatives d’impacte social. Impulsat per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, ha estat triat com a projecte innovador pel SOC, i s’engloba dins del Programa @EmprenSocial.

banner_coboi_3

La finalitat del projecte és implementar una estratègia innovadora de foment d’iniciatives socials lligades a un centre cívic (Casal de Casablanca) mitjançant un procés comunitari i participatiu que el transformi en un Laboratori Cívic per a l’emprenedoria i la innovació social, amb l’objectiu de:

  1. Socialitzar els plantejaments d’innovació social a nivell comunitari
  2. Dinamitzar l’emprenedoria i economia social del municipi.
  3. Promoure espais i dinàmiques participatives entre els agents socials, empresarials i ciutadans implicats en aquesta proposta.
  4. Incorporar les persones i organitzacions interessades en la promoció, suport i articulació de l’emprenedoria social a Sant Boi de Llobregat.
  5. Contribuir a generar xarxes de relacions amb altres iniciatives similars

Per contruir aquest Laboratori cívic d’emprenedoria social, coBoi proposa una sèrie de càpsules formatives i uns “cafès” per generar comunitat.

Aquest és el calendari de les càpsules formatives:

  • 24 de gener: Canviar el món: diagnòstic i expectatives. El què i el per què de l’emprenedoria social. Amb Guernica Facundo i Ruben David Fernández.
  • 21 de febrer: Cultura CO: Creativitat i espais relacionals. Amb Eulalia Tubau i Martin Sánchez.
  • 21 de març: Ecosistemes emprenedors: articular equips i engegar comunitats. Amb Sonia Ruiz / Iñigo Blanco/ Eneko Izquierdo (Pendent confirmacions)
  • 25 d’abril: Projectes sostenibles: models de negoci i economia del bé comú. El per a què de l’emprenedoria social. Amb Susana Balet.

Lloc: Equipament La Gralla de Sant Boi de Llobregat (Carrer Coin)
Horari:
• 18h a 18.45h: Conferència d’expert/a i/o experiència. Obert al públic.
• 19h a 20.45h: Taller. Restringit a membres de la comunitat coBoi (amb inscripció)

Els cafès coBoi consisteixen en trobades mensuals de la comunitat coBoi (persones inscrites). Es fan al Casal de Casablanca intercalades entre càpsules formatives prèvia convocatòria.

Podeu seguir totes les activitats a FacebookTwitter o al Bloc de coBoi.

Per més informació:
Manuela Herrera / Albert Graus
936351247 / 936540302
coboi@santboi.cat

Advertisements