Us oferim els videos de les intervencions dels participants a la Taula d’Experiències a la Jornada “Innovant amb aliances”,  que vam celebrar el passat 29 d’abril. Va ser moderada per Guillem Perdrix, director de la federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

  • Juli Silvestre, gerent de Nou Verd i Nou Set, empreses d’inserció ubicades al Penedés, va comentar que “res del que fem ho fem sols”.  Aquell mateix dia, inaugurava una franquícia social, la botiga de Roba Amiga a Vilafranca.

  • Josep Maria Corbinos, coordinador de la Xarxa Agrosocial de la Fundació Catalunya – la Pedrera, va compartir la estratègia per posicionar al mercat del gran consum la producció de vint-i-cinc petits productors agrosocial. Amb la creació d’una cooperativa de segon grau, es pot disposar de tècnics qualificats i de volum de producció que permet vendre el producte als supermercats.
  • Àngels Cobo, cap de Màrqueting de Cooperativa Suara, va compartir les aliances que ha fet Suara amb Surt i IRES, que ha suposat la creació de Intermedia, una entitat amb el volum necessari per optar a projectes de major envergadura. O Connecta Cooperativa, fruit de la unió de Cooperativa amb l’Escola Sant Gervasi de Mollet, empresa que uneix les dues experteses, per fer formació en atenció a les persones.
  • Ricard Faura, Cap de Servei de la Societat del Coneixement de la Generalitat de Catalunya, va explicar com l’administració pot aportar valor, i va compartir projectes en que l’administració no aporta diners, però si recursos humans, continguts, espais, equipaments o fa de node o d’accelerador de projectes.

 

Advertisements