20 empreses, entitats ciutadanes, iniciatives d’economia social, bancs, institucions i universitats formen part del grup assessor de CoBoi, el Laboratori Cívic d’Emprenedoria Social de Sant Boi. Aquest col·lectiu, que es va constituir el 3 de juliol a l’equipament La Gralla, donarà suport al procés de creació de la iniciativa d’economia social impulsada per l’Ajuntament de Sant Boi.

CoBoi té com a objectiu fer costat a persones i entitats que volen dur a terme projectes d’emprenedoria social, contribuir a incrementar-ne les possibilitats d’èxit i donar a conèixer l’aportació d’aquest tipus d’iniciatives al desenvolupament econòmic i la creació d’ocupació en l’actual context econòmic. A dia d’avui, 60 persones emprenedores formen part de la comunitat de CoBoi.

Reunión del grupo asesor del COBOI

Per la seva part, el grup assessor de CoBoi està integrat per 20 experts en economia social i representants d’organitzacions i entitats públiques i privades que duen a terme actuacions en aquest àmbit. La seva funció és assessorar el procés de creació del Laboratori Cívic d’Emprenedoria Social. Inicialment està format per 17 persones, tot i que al setembre s’hi sumaran altres membres.

Reunión del grupo asesor del COBOILa sessió de constitució del grup assessor va tenir lloc el 3 de juliol a La Gralla amb la presència de l’alcalde, Jaume Bosch, i el tinent d’alcalde de Governança i Ciutadania, José Ángel Carcelén. Com a convidada especial hi va intervenir la coordinadora del Programa @EmprenSocial del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Maravillas Rojo.

INTEGRANTS DEL GRUP ASSESSOR DE COBOI

EMPRESES: Prologis, Leroy Merlin, Synthon i Washington Internacional

BANCS: Kutxabank

ENTITATS DE SANT BOI. Institució Balmes, Consell de Ciutat de Sant Boi, Fundació Marianao i Federació Els Garrofers

ALTRES ENTITATS: Federació de Cooperatives de Treball, PIMEC i Global Lleida (Ajuntament de Lleida)

INICIATIVES D’ECONOMIA SOCIAL: Suara Cooperativa, HUB Candidate Barcelona i Economia del bé comú

INSTITUCIONS: Generalitat de Catalunya – Programa @EmprenSocial

MÓN FORMATIU: UNED-Campus 365, Fundació Llor, ESADE i Universitat de Barcelona (Comissionada pel Rector per a Participació, Ocupabilitat i Emprendedoria Social)

Advertisements