El 2011 Esade i BBVA va llançar Momentum Project per donar suport al sector de l’emprenedoria social a Espanya . Iniciatives que neixen de la identificació d’un problema social i utilitzen principis empresarials per donar-li una solució . Momentum Project vol ajudar a escalar aquest doble impacte social i empresarial.

momentum_project

Ja són més de 46 les empreses que han participat en les edicions d’Espanya , Mèxic i Perú . Són iniciatives que mantenen gairebé 3.000 llocs de treball i que, conjuntament, facturen al voltant de 30 milions d’euros .

Momentum Project és un programa integral de formació, acompanyament estratègic, visibilitat, finançament i seguiment. Els requisits per participar-hi són:

• Impacte social rellevant , sostenible econòmicament , innovador i escalable.

• 2 anys en operació.

• Mínim 2 empleats en plantilla.

• Mínim 100.000 € d’ingressos anuals.

• Màxim un 50% d’ingressos provinent de donacions i / o subvencions.

• Activitat i impacte a Espanya.

Després de la excel·lent acollida del Programa, recentment s’ha obert el procés d’inscripció per Momentum Project Espanya 2014 (quarta edició). Fins al 17 de febrer, es podran presentar candidatures) . La intenció és arribar a emprenedors que, amb la seva activitat, produeixen un impacte social rellevant .

Momentum Project viatjarà el 16 de gener a Saragossa, el 20 a Bilbao i a finals de mes a Màlaga, per informar sobre el programa i aclarir qualsevol dubte . Podeu trobar més informació a la pàgina web del programa, o contactar amb contacto@momentum-project.org

Advertisements